Известие

Collapse
No announcement yet.

Разглобяване врътки климатик 156 FL

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Разглобяване врътки климатик 156 FL

Здравейте колеги, имам малко дразнещ проблем, врътките на централната конзола за климатика бъздят от вибрациите, издават доста дразнещ звук. Имате ли идея как се разглобяват и може ли да се уплътнят някак. На старите видях, че тези рингове се свалят, но на FL дали е така. Не смея да ги дърпам.
    156 Sportwagon 02'

Първоначално публикувано от van_dal Покажи съобщение
    Здравейте колеги, имам малко дразнещ проблем, врътките на централната конзола за климатика бъздят от вибрациите, издават доста дразнещ звук. Имате ли идея как се разглобяват и може ли да се уплътнят някак. На старите видях, че тези рингове се свалят, но на FL дали е така. Не смея да ги дърпам.
    Имам същия проблем при 147 с двузонов. Даже по някога се сменят градусите и силата на вентилатора докато карам. Ако някой може да помогне ще е супер.
    Alfa Romeo 147 1.6 Twin Spark ECO 105 Hp

Comment

Ако не са електронните , дърпаш и излизат няма какво да счупиш ама излиза само черната гума/ринга/не цялата врътка.Врътките са в един цял блок който за да свалиш, трябва да извадиш цялата централна конзола.След това се маха задния капак на блока и там има две платки.Самите врътки са защипани и залепени със горещ силикон.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
      X